top of page

Scalping M1 Botu Güncellendi

Güncelleme tarihi: 15 Oca


M1 şimdi daha hızlı, daha sezgisel...


Güncel M1 Çalışması Hakkında


Yenilenen M1 botu, kullanılan indikatörlere uyumlu olarak anlık yüksek volatiliteli

coinler/token’ler hakkında bizlere uyarı verir.


Özel teknikler kullanılarak coin’in yükselişini ve düşüşünü anlık olarak yansıtmaktadır. Ayrıca anlık olarak RSI ve Stoch RSI bilgilerini de almaktadır.


RSI seviyesi 1 dakikalık mumlarda anlık olarak 70 üzerine ve 30 altına düştüğünde bizlere

ekstra bir uyarı göstermektedir.

Aynı şekilde Stoch RSI 90 üzeri ve 10 alında ise bizlere uyarı iconu göstermektedir.

Hem RSI 70 üzeri veya 30 altı, hem de Stoch RSI 90 üzeri ve 10 altında olduğunda ise ikisinde birden uyarı göstermektedir.

RSI ve Stoch RSI bilgileri sayesinde, ilgimizi çeken coinin grafiğini açıp bakabiliriz. Örneğin RSI ve Stoch RSI seviyesi orta değerlerdeyse, fazla ilgimizi çekmediği için grafiğini açmamıza pek gerek kalmamaktadır.


Güncel M1 Kullanımı Hakkında

M1 botu anlık yükselen ve düşen coinleri ve coinde volatilite olduğunu bizlere bildirdiği için scalp yaparken mutlaka kullanmamız gerekmektedir.

Örneğin Perp anlık olarak düşmeye başlamış ve hem RSI hemde Stoch RSI bizlere uyarı

veriyor. Stoch RSI değerleri 0 a gelmiş. Burada resimdeki gibi çok seri bir sinyal geliyorsa 15-20 saniye izlemek gerekiyor. Düşüş sinyalleri bittiği anda ve coinin saatlik, 4 saatlik hatta günlük durumuna bakarak işleme girebiliriz. Bu şartlara bakarak girilen coin 1-2 dakika içerisinde %30 bir kâr bıraktı.

Günlük grafiği düşeceğini gösteriyor, 4 saatlik ve 1 saatlik grafiği düşeceğini gösteriyor ve içinize sinmezse işleme girmemeniz gerekiyor. Binlerce fırsatımız var. Bu konular detaylı olarak eğitimde anlatıldı.


Bir başka işlemde ise, az önce belirttiğim gibi sinyaller gelmeye başladı.


Burada uyarılarla birlikte peş peşe 3-4 saniye bir uyarı geliyor. Gelen uyarılar 20-30 sn

durakladığında işleme girilebilir, gelen uyarılardan 1-1,5 dakika sonra coin %1.17 düşüyor. Bu da %11 kâr demek.


Bir başka örnekte ise, RSI değeri çok düşmüş ve Stoch değeri 0’lanmış ve saatlik, günlük durumu içimize sindiğinde girdiğimiz bir işlem.

Bir başka örnekte ise, peş peşe gelen sinyaller ve RSI, Stoch uyarıları kesilmeye başladığında girilen işlem.


Bahsettiğimiz şekilde 2-3 örnek bulunan işlemler.



Önemli

Hiçbir indikatör, hiçbir bot, hiçbir yazılım fiyatın kesin olarak düşeceğini ve yükseleceğini söyleyemez. İndikatörler düşecek diye gösterirken bir kişi yüklü alım yapar ve fiyat yükselmeye başlar.

M1 botunun amacı, coinde yüksek volatilite var, coin yükseliyor ya da düşüyor şeklinde bilgi vermektedir. Bizim yapmamız gereken bu bilgi geldiğinde, coinin günlük, saatlik durumları nasıl, BTC durumu nedir, piyasa düşüyor mu yükseliyor mu? Gibi şartları göz önünde bulundurarak içimize sinerse işleme girmektir.

970 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page